Тайрън Удли се присмя на двубоя за временната титла между РДА и Колби Ковингтън

https://fightnews.info/img/pages/36907_resize(602-602-4).jpg

Шампионът на UFC в полусредна Тайрън Удли се подигра на идеята на промоушъна да организира двубой за временната титла между Рафаел Дош Аньос и Колби Ковингтън.

Според „T-Ууд“, UFC и така го е задължила да се бие с победителя от мача, така че не е било необходимо да бъде заложен временния колан.

“ Старая се да не обръщам много внимание на това, което се случва, защото знам стойността на временната титла. Ако победителят в тази битка възприеме колана си като истински, аз ще му се присмея. Аз ще подпаля задника му. Нека този човек по-добре да не застава до мен, мислейки си, че сериозно възприемам колана му.
 
Те вече ме задължиха да се бия с победителя, нямат нужда от тази временна титла. Дош Аньос поема ненужни рискове. Ако той просто иска да остане активен, това е негова работа, но всички видяхме какво се случи с Франки Едгар, който имаше възможност да се срещне с шампиона в категория перо Макс Холоуей.

Той участва в незадължителна битка с Брайън Ортега и загуби възможността да се бие за титлата. Казах на UFC, че съм готов да се бия през юли. Искаха да се върна през юни, но е твърде рано. Възстановяването след такава операция отнема от шест до осем месеца, а аз и така възнамерявам да го направя предварително, „ каза Удли.

Срещата за временната титла на UFC в полусредна категория между Рафал Дош Аньос и Колби Ковингтън ще се превърне във второто основно събитие на турнира UFC 225, който ще се проведе на 9 юни в Чикаго.

Embed from Getty Images
Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *