Тайрън Удли реши да зарови томахавката на войната с Дейна Уайт и да продължи напред

След няколко седмици на скандали и взаимни обвинения с президента на UFC Дейна Уайт, шампиона в полусредна категория Тайрън Удли реши да зарови томахавката на войната и да продължи напред. “ Избраният “ искаше да участва в доходоносен двубой, но след като ръководството на промоушъна категорично отказа да организира негова битка с Нейт Диаз, Удли вече не иска да повдига тази тема.

“ Аз ще приключа тази тема и ще се фокусирам върху възстановяването си от контузията в рамото. Един след друг, всеки ще бъде нокаутиран. Аз не знам последователността, аз не знам кой ще бъде следващият ми противник. Никога не съм се опитвал да се крия и да не защитавам колана си. Аз го притежавам от известно време и планирам да нокаутирам всички. Хората имат къса памет за моите успехи. Имам 11 победи с нокаут, девет от които са постигнати в първия рунд.

Някои от най- свирепите нокаути в историята на UFC. За това никой не говори, затова ме освиркват. Искам да заровя томахавката с всички, защото много казват: ‘ Защо просто не се бие? ‘ Имах операция на 19 декември 2017 г. и от тогава са изминали само осем седмици. Нима някой мисли, че след сериозно разкъсване на сухожилието може да се биете след два месеца? Трябва наистина да гледате реално на нещата, “ каза Уудли.

Тайрън Удли за последно се би през 29 юли 2017-а, когато победи с единодушно съдийско решение Демиан Мая.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(35)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *