Тайрън Удли няма нищо против да се бие с Дамиан Мая през декември

tyron2

Шампиона на UFC в полусредна категория Тайрън Удли (16-3-1 ММА) заяви, че не би имал нищо против да проведе двубой с претендента Демиан Мая (24-6 ММА) през декември.

“ Уважавам Мая като боец. Ние си разменихме няколко думи, той каза, че иска да се срещне с мен, и аз му отговорих, че нямам нищо против.

Аз съм готов да се бия с всеки. Хората обичат да чуват “ по- всяко време и навсякъде “ , защото това звучи чудесно, но аз, като всеки истински спортист, просто нямам нищо против да правя това, което съм длъжен.

Виждам какво прави Мая със съперниците си в октагона и, както винаги, искам да се бия всеки боец, който се представя добре, и да му дам възможност да дойде в моя свят.

Нека да видим какво ще реши UFC. Стивън е премазан – неговото лице, нос, очите му са затворени. Ние не знаем какво мисли UFC. Може би, на мен ще ми се наложи да се срещна с Мая през декември, а ако Стивън иска да се бие с мен след всичко, тогава с него можем да се срещнем по- късно. Аз просто искам да кажа, че съм готов да се бия с всеки, „ обобщи шампиона.

damian

=====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.