Тайрън Удли: Цялото поведение на Колби Ковингтън е предварително „обмислено“ и „отиграно“

Шампионът на UFC в полусредна категория Тайрън Удли е напълно сигурен, че всички „огнени“ тиради на скандалният боец Колби Ковингтън са написани предварително и дори изрича името на конкретен човек, който е разработил стратегията на поведение за 30-годишният американец.

“ Можете сами да погледнете и да се убедите в това. Всички огнени тиради и гневни изблици, са написани предварително, това е често срещан сценарий. Ако Колби казва всички тези глупости от свое име, добре, но когато няколко човека пишат и обмислят една такава стратегия, това е доста смущаващо.


Знам, че това е така. Ковингтън разполага с Джон Харнет от American Top Team, който пише текстовете му, което е още по-унизително. Човекът, който работи на регистратурата в ATT, разработва целия сценарий на вашето поведение и фотошопите за вас, „
каза Удли.

На 9 юни на турнира UFC 225 в Чикаго, Колби Ковингтън ще се срещне с Рафаел дош Аньос в битка за временния колан в полусредна категория. Победителят от тази битка ще стане следващият противник на Тайрън Удли, който в момента се възстановява от контузия.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *