Тайрън Удли: От всички в топ 10, Демиан Мая е най- удобният съперник за мен

Шампиона на UFC в полусредна категория Тайрън Удли ( 17 – 3 – 1 ММА ) казва, че ръководството не се е свързало с него във връзка с двубой срещу Демиан Мая ( 25 – 6 ММА ), но той няма да се поколебае да приеме тази битка.

“ Нямам нищо против двубой срещу Демиан Мая, „ каза Удли. “ Мисля, че от всички бойци от топ 10, където е пълно с опасни момчета, независимо дали става дума за нокаут или събмишън, двубой с Мая ще бъде най-лесната битка за мен. Много пъти съм се срещал с бойци с такъв стил. Готов съм за този стил.

Пет от последните ми двубои бяха срещу бойци с обратен гард – Донг Хюн Ким, Келвин Гастелум, Роби Лоулър и Стивън Томпсън. Така че с това няма да имам проблеми. Аз също имам сериозен ресурс в лицето на Бен Аскрен. Нещо повече, аз мога незабавно да вдигна телефона и да набера Джейк Шийлдс. Много от вас са забравили, че той пътува до Бразилия, и доминирана в двубоя си с Мая. „

В последната си мач на UFC 211 Демиан Мая постигна седма поредна победа, побеждавайки Хорхе Масвидал след разделено съдийско решение.

====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *