Тайрън Удли: Колби Ковингтън избяга от мен плачейки
http://www.bloodandsweat.ru/wp-content/uploads/2018/06/10166601.jpg

Изглежда шампионът на UFC в полусредна категория Тайрън Удли (18-3-1 ММА) сериозно е набрал на Колби Ковингтън (14-1 ММА) след като за пореден път разкри какво се е случило между двамата по- време на спарингите им в American Top Team.“ Приближих се до треньора Дийн Томас и му казах, че сега ще поваля Ковингтън и ще видим как ще реагира. След това го измъчвах през цялата тренировка. Той избяга от платнището, почти плачейки, хората от нашия лагер са готови да потвърдят думите ми. Покажете ми поне един човек, които ще потвърди казаното от Колби, че ме е пребил.

Ковингтън не само, че не ме е повалял на земята, но дори не спечели една секунда от рунда. Не мога дори да си представя как ще ме победи, като разменя удари. Той ме избягваше през целия тренировъчния лагер.

Колби си тръгна по- рано, обяснявайки се като госпожичка, че го боли пръста. И затова ми се наложи да се боря с удряч, който беше със счупена китка, защото Колби седеше в съблекалнята и се преструваше, че не разбира какво се случва, “ – каза Удли.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *