Тайрън Удли: Ковингтън, сядай си на задника и си затваряй устата
Наскоро шампиона на UFC в полусредна категория Тайрън Удли участва в предаването «The MMA Hour», където за пореден път критикува временния шампион Колби Ковингтън.“ Той може да продължи да се занимава с глупости и ще отнесе някой песник, ако го срещна на улицата. Скоро ще си го получи. Забелязахте ли, че не вдигнах много шум заради временната титла? Аз я нарекох „хариена“, защото наистина е такава. Това е някаква шега, но не започнах да говоря по този въпрос. Не бях възмутен, а се занимавах със моите си задължения, продължих да тренирам и да се възстановявам. И сега, пет или шест месеца по- късно, се възстанових на 100%, което е достатъчно кратък период след такава контузия в рамото. Сега, когато всичко вече е минало. аз съм готов да се бия с всеки по всяко време: юли, август, септември, ноември – няма значение. Ковингтън не е шампион.

Седни си на задника и си затваряй устата, защото не си шампион – не ти вземаш решенията. Не ми пука къде искаш да се биеш. Ще се биеш, когато шампионът иска. И ако сложиш този колан на пресконференцията, ще се смея и ще ти се подиграя. Ако отново облечеш онзи ужасен костюм, който си откраднал от магазин за втора употреба, ще изглеждаш смешно. Така че Ковингтън няма право да решава кога ще се бием. Извади късмет. Ако съм готов и UFC сметне, че това е идеалният вариант, в който мога да спечеля пари – тогава ще се срещнем.


Колби Ковингтън, ти си кучка – ще ти скъсам задника в октагона. Ти позориш този спорт и се надявам, че след тази битка ще завършиш кариерата си. И както ти казах в залата преди няколко години, че ще трябва да си намериш работа, когато се оплакваше от липсата на пари, ти отговори: ‘ О, никога няма да работя като продавач. Аз ще бъда професионален боец. ‘ Аз ти казах, че съм световен шампион и въпреки това работя като продавач. Надявам се, че няма да се окажеш в ситуация, в която ще работиш като продавач. „

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *