Табисо Мчуну е новият съперник на Олександър Усик

Както вчера съобщихме световния шампион на WBO в полутежка категория украинеца Олександър Усик (10-0, 9 KO) остана без съперник за предстоящата първа защита на своята титла, която трябва да проведе в картата на мача Хопкинс – Смит младши на 17 декември в легендарната зала Forum в Инглкууд, Калифорния, след като неговия съперник от Босна Дамир Белю отказа да се бие. Но това не трая дълго, защото Усик вече има съперник в лицето на опасния южноафрикански левичар Табисо “ Скалата “ Мчуну ( 17 – 2, 11 КО ). Това каза промоутъра на Усик от K2 Украйна, Олександър Усик.

“ Мчуну подписа договор, “ каза Красюк.

tabiso

=======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
8 Коментара

 1. ludmil ноември 9, 2016 1:22 pm  Отговор

  Уаа, страхотен двубой. Аз съм голям фен на Мчуну, и се радвам, че ще мога да го гледам врещу майстор като Усик. Дано Табисо да няма проблем с горивото. А и срещата ще е в Америка, така че Усик може да има сериозни проблеми.

 2. Ивелин ноември 9, 2016 4:20 pm  Отговор

  Макар и да е сериозен съперник , Усик ше победи.

 3. Ивелин ноември 9, 2016 4:27 pm  Отговор

  Усик ше спечели двубоя макар и трудно.

 4. Иво ноември 9, 2016 4:50 pm  Отговор

  Аз нямам търпение Усик отново да качи кила ида се върне в тежка е разбира се ще се радвам првди това да пречука Хук и Белю

 5. Найденов ноември 9, 2016 7:18 pm  Отговор

  Има победи над Еди Чембърс и Дуродола. Доста е нисък спрямо Усик. Ще трябва да скъси дистанцията и да го пребие със серия крошета и ъперкъти.. Но с тая игра с крака на Усик , не знам как ще го хване на къса дистанция,Ясно е ,че ще има сблъсък на два различни стила..Да гледа четвъртфинала на Усик от Олимпиадата..за друго не се сещам.

 6. ludmil ноември 9, 2016 7:44 pm  Отговор

  Може да е нисък но е страхотен боксьор, А и е с обратен гард. Той не е нокаутьор, но и Усик не е. Всъщност в този мач не очаквам нокаут. Но Мчуно има страхотна защита, тип Мейуедър. Усик може да има бързи крака, но Мчуно не е пън като Гловацки или предишните му съперници.

 7. Найденов ноември 9, 2016 7:51 pm  Отговор

  Препоръчай , Людмилски ,кой мач на Мчуно си заслужава да се изгледа .Има срещи с няколко именити боксьори , но се чудя ,кой да гледам.

 8. ludmil ноември 9, 2016 8:06 pm  Отговор

  Без никакво съмннеие за мен победата му над Еди Чеймбърс беше като за учебник по бокс. Абсолютна класа., Дори и срещу Дуродола. Това за мен са му най- добрите мачове. Ако не си, гледай и двата.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.