Състезателката на UFC Мари Ромеро Борело беше наказана за 26 години
Интересен факт изплува от биографията на поставената под #13 в ранглистата на UFC в категория муха Мари Ромеро Борело (12-5 ММА).Мара Ромеро Борело стана първата италианка постигнала победа в UFC: през 2017 г. тя победи чрез събмишън в първия рунд Калиндра Фария.

Любопитното е, че Италианската Антидопинготва Агенция през 2014 г., е наказала Мара за 15 години заради продажба на забранени стимуланти, а сега периодът на дисквалификация е удължен до 2044 заради нарушение на забраната, наказан боец да се състезава по време на наказание.

Ромеро Борела, заедно със своя приятел ръгбистът Филипо Мазерати съвместно са участвали в група, която е разпространявала допинг и наркотици, включително марихуана и кокаин, в барове, нощни клубове, спортни площадки и спортни зали.

С оглед на разследването, което е продължило 2 години, са били повдигнати обвинения срещу Мара, приятелят й и още 33 души, 31 от тях са сключили сделка с прокуратурата.

Американската Антидопингова Агенция не трябва да се съобразя с Италианската Антидопинговата Агенция, така че не се знае как тази новина ще се отрази на кариерата на Мара Ромеро Борела в MMA.

https://mma-today.com/wp-content/uploads/2017/07/marainvicta-1024x652.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *