Странното оттегляне на Мат Браун – Боецът няма да прекрати договора си с UFC
Топ боеца на UFC в полусредна категория 36-годишният Мат Браун, известен с прякора си “ Безсмъртния “ , наскоро в инстрагам обяви, че ще завърши кариерата си след срещата срещу Диего Санчес на 11 ноември на турнира UFC Fight Night 120. Както каза боецът сериозно е започнал да мисли за оттеглянето си преди битката с Доналд Серроун миналата зима. Въпреки че Браун наистина възнамерява да се откаже след двубоя със Санчес, той не е готов напълно да се оттегли от спорта.“ Влязох в спорта, за да стана шампион, бях на крачка от титлата. Не планирам да прекъсвам контракт с UFC и да не бъда проверяван от USADA. Искам да запазя всичко това за всеки случай. Но аз няма да се върна, освен, ако не се присъединя към борбата за титлата „, – каза Мат Браун.

Браун направи своя дебют в UFC през 2008 г., като част от седмия сезон на The Ultimate Fighter, от който той изхвърча на четвъртфиналите. Върхът в кариерата на Браун в UFC е битката на претендентското място срещу Роби Лоулер, загубена с единодушно решение.

36-годишният Браун спечели само 1 от последните си 6 срещи, и е в серия от три поредни поражения от Демиан Мая, Джейк Еленбъргър и Доналд Сероне и по-често в интервюта казва, че е загубил предишната си мотивация.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. animsaj септември 27, 2017 8:51 pm  Отговор

    „няма да се върна, освен, ако не се присъединя към борбата за титлата“
    „Браун спечели само 1 от последните си 6 срещи, и е в серия от три поредни поражения“
    Все по-често се убеждавам, че ритниците в главата са вредни за мозъка.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *