Стипе Миочич не е заинтересован от двубой срещу Брок Леснар след турнира UFC 226
Шампиона на UFC в тежка категория Стипе Миочич няма намерение да се бие с Брок Леснар веднага след турнира UFC 226 в Лас Вегас, където той ще проведе супердвубой с шампиона на UFC в лека тежка категория Даниъл Кормие.35-годишият Миочич скоро очаква да му се роди дете и затова възнамерява да се съсредоточи върху семейството си, като направи кратка пауза от спорта.

“ Честно казано чух, че UFC иска да върне Леснар и да го превърне в следващия претендент. Сега съм фокусиран върху битката на 7 юли, а всичко останало е на заден план. След турнира UFC 226 ще се притеснявам за раждането на дъщеря си и, може би няма да се бия с Брок сега. Аз ще съм готов за тази битка, но малко по-късно. След раждането на дъщеря си, планирам да вземе малка почивка, за да прекарам време със семейството си.

Да, това ще бъде супердвубой. Но това ще бъде просто още едно преживяване и нов съперник, който ще иска да отнеме моята титла. Искам да кажа, че нищо няма да се промени, аз пак ще напусна клетката с колан, обвит около кръста ми. В това отношение всичко ще остане същото, както преди. Даниъл Кормие е отличен боец, но няма да може да ми отнеме онова, което ми принадлежи по прав. Работих прекалено много, жертвах твърде много заради този колан и няма да се откажа от него, „ каза Миочич.

Супердвубоя между Стипе Миочич и Даниъл Кормие ще оглави турнира UFC 226, който ще се проведе на 7 юли в „T-Mobile Arena“ в Лас Вегас, Невада.

https://fightnews.info/img/pages/41392_resize(602-602-4).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *