Стивън Томпсън иска да се бие с Хорхе Масвидал или Роби Лоулър
Бившият двукратен претендент за шампионския колан на UFC в полусредна категория Стивън Томпсън (13-2-1 ММА) заяви, че вече е започнал тренировки и въпреки че се е разбрал да проведе двубой с Хорхе Масвидал (32-12 MMA) през ноември, не би имал нищо против да премери своите сили с бившият шампион в дивизията Роби Лоулър (28-11 MMA).“ Да, вече тренирам, лекарите ми казаха в сряда, че съм добре. Така че аз съм обратно на пистата. Вече тренирам и мисля, че ще бъда съм готов да се бия през ноември.

Искам да се срещна с топ противник, някой от Топ 5, и Масвидал ме устройва, той ме предизвика в социалните мрежи.

Нямам нищо против, да се бия и с Лоулър. Бях планирал да се срещне с него, преди уречения двубой с Тайрън Удли. Роби има най-много защити на титлата от времето на Джордж Сейнт Пиер.

В един момент, изцяло бях съсредоточен върху битката с Лоулър, затова би било чудесно да се бия с него. В същото време с Масвидал вече се договорихем за двубой. Освен това, чух, че Роби може да бъде следващият претендент за титлата, така че сега единствената ми опция в Масвидал.

Мога да ви уверя, че не съм се отказал от намерението си да спечеля титлата. Тя ще бъде моя. Просто трябва да се върна и да я взема, “ –
каза Томпсън.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *