Стивън Томпсън: Ще докажа на всички, че в този спорт съществува разлика в класите
Американският боец ​​Стивън Томпсън признава, че не е проявявал голям интерес към битката срещу британеца Дарън Тил. Въпреки това, ръководството на UFC организира тази битка, така че „Момчето чудо“ пристигна в Англия и ще докаже на всички, че в този спорт има разлика в класите.“ Искам да докажа на феновете по целия свят, че в бойните изкуства имат различно ниво в уменията. Аз ще изляза в октагона и просто ше си свърши работата. Вие ще видите със собствените си очи какво е нивото между №1 и №8. Промоушъна дава на Тил шанс и знам, че той ще се опита да се възползва от това. Всеки боец в UFC може да ви нокаутира, така че няма да го подценя.

Имам намерение да докажа на всички, че все още съм номер едно в полусредна категория, и съм на различно ниво. Дарън Тил е много добър боец, притежаващ тежък удар с лявата си ръка и крак. Освен това, той има отличен тайминг. Знам, че почти всички, с които съм се бил, се опитваха да ме повалят в партер и да ме пречупят на земята.

В ранните си битки Тил се опитваше да направи нещо подобно със съперниците си, но сега предпочита да се бие в стойка, което напълно ме удовлетворява. Той иска да докаже на всички, че най-добрият страйкър в полусредна категория и това предизвиква усмивка на лицето ми. Надявам се, че той наистина има план за нашата битка, „– каза Томпсън.

Битката между Стивън Томпсън и Дарън Тил ще оглави турнира UFC Fight Night 130, която ще се проведе на 27 май на Echo Arena в Ливърпул, Великобритания.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *