Стефан Струве: Измамник като Брок Леснар няма място в UFC

Бившият шампион на UFC в тежка категория Брок Леснар не се е бил от турнира UFC 200, който се проведе през юли миналата година. Тогава той победи Марк Хънт. Но след двубоя Леснар даде положителна допинг – проба и USADA го наказа за една година.

Изглеждаше, че дните на Леснар в октагона са приключили, но през последната седмица той беше предизвикан от шампиона на UFC в лека тежка категория Джон Джоунс, и изглежда заинтересован от този двубой.Много препятствия трябва да бъдат преодоляни, за да може Леснър да се върне в октагона, но претендентът в тежка категория Стефан Струве го счита за “ измамник “ , с когото Джоунс ще се справи изключително лесно:

“ Смятам, че измамник като Брок Леснар нямат място в UFC. Мисля, че последният път UFC допусна голяма грешка, като му позволи да се върне освобождавайки го от задължителния четири месечен допинг контрол преди битката му. Така че USADA не го провери четири месеца, което е нормално нещо, което трябва да се направи, когато един боец се върне след оттегляне, каза Струве пред Submission Radio. “ Смятам, че ако той се върне сега, ще трябва да мине през шест месечен период на тестване. Така че ще бъда много интересно какво ще се случи през тези шест месеца. Но мисля, че Джоунс ще го победи така или иначе. Много е просто. Джоунс е прекалено добър боец. Не мисля, че Леснaр ще успее да го свали в партер. Джоунс се движи твърде добре. „


Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *