Стана ясна причината за контузията на Даниъл Кормие

daniel

Вчера се разбра неприятната новина, че шампионът на UFC в лекатежка категория Даниъл Кормие (18-1 ММА) е бил принуден да се оттегли от предстояшия си мач – реванш срещу Антъни Джонсън (22-5 MMA), заради контузия. Двамата трябваше да се бият на 10 декември на UFC 206 в Торонто, Канада.

В тази среща Кормие трябваше да направи второ защита на титлата, след като спечели шампионския пояс през май 2015 г., когато победи Антъни Джонсън чрез задушаване в 3-ия рунд. Първоначално в тази среща трябваше да се срещнат Джон Джоунс и Антъни Джошуа, но Джоунс беше лишен от шампионската си титла в лекатежка категория и отстранен в резултат на инцидент в който избяга от мястото на пътнотранспортно произшествието в което пострада бременна жена през април 2015.

Сега, няколко седмици преди реванша с “ Тътена “ на UFC 206, Кормие беше принуден да се откаже от участие в картата. Въпреки че стана ясна каква е причината за неговото оттегляне. Днес през деня се разбра, че шампиона е получил разжетежение в адукторите и че той се надява да се върне в октагона през март.

042815-ufc-daniel-cormier-anthony-johnson-ln-pi-vresize-1200-675-high_-46

==================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.