Според Луис Ортиз, Антъни Джошуа е изиграл роля при загубата му от Дионтей Уайлдър
Богатото въображение на Луис Ортиз (29-1, 25 KO) му е попречило да победи световния шампион на WBC в тежка категория (+ 90,7 кг) Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) през март в „Барклис център“ в Бруклин, Ню Йорк.

В седмия рунд, Ортиз почти нокаутира Уайлдър, но в крайна сметка беше спрян в десетия рунд.„Най-сериозната ми грешка беше, че когато го нараних, започнах да си се представям като световен шампион на WBC, и като абсолютен шампион, нокаутирайки Антъни Джошуа. Голяма грешка“, каза Ортиз. „Всичко това премина пред очите ми, а след това се отпуснах. Необходимо беше да работя по- внимателно в завършващата фаза: не трябваше да бързам, а да бъда по- прецизен и по- точен.

Не бях нокаутиран и изнесен на носилка. Това не е в моя манталитет – да се сложи край на битката по този начин. Като цяло това беше просто тривиално спиране поради изтощение. Не можах да продължа, защото бях уморен. Победи по-добре подготвения функционално, но не и по- добрият като цяло боксьор. Бих предпочел да бъда брутално нокаутиран. „

http://1284474717.rsc.cdn77.org/images/ortiz-diller-2.JPG

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *