Според Еди Хърн битката на Джошуа срещу Уайлдър е по- възможна от битка на Джошуа срещу Фюри
Еди Хърн, промоутър на световния шампион на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO Антъни Джошуа, счита, че провеждането на двубой срещу шампиона на WBC Дионтей Уайлдър е много по-реален вариант, отколкото евентуален двубой с Тайсън Фюри.Хърн смята, че в момента има повече пречки за организирането на битка с Фюри – откакто британският боксьор подписа договор за сътрудничество с ESPN и Top Rank. Той също е промотиран от Франк Уорън и работи във Великобритания с BT Sport.

Джошуа работи във Великобритания с Sky Sports и в САЩ с DAZN.

Антъни Джошуа ще защитава титлите си срещу Джарел Милър на 1 юни в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, САЩ.

„Има много пречки и неяснота в тежка категория, които ни очакват, но няма нищо, което да не може да бъде разрешено. Няма да позволим на DAZN да застане на пътя на Джошуа, за да стане абсолютен световен шампион.

DAZN може да даде повече пари от който и да е друг телевизионен канал, но ако Джошуа трябва да се бие с Уайлдър по Showtime, ще го направи. Фюри е обвързан в по-тясно сътрудничество и не може да прави отстъпки. Уайлдър каза, че е свободен агент и няма ангажименти с нито една телевизията, така че битката с него е по- реална,“ – каза Хърн.

2 коментара

  1. Пламен март 6, 2019 10:08 pm  Отговор

    В това изказване има противоречие.. Казва, че няма да позволят на ДАЗН да попречи на Джошуа да се бие с Уайлдър и ако е наложително ще се бият по Шоутайм. А мач с Фюри по ИСПН вече е пречка..
    Вероятно интервюто е по обширно..
    Не мисля, че Джошуа би се смутил от мач с Фюри, но на Хърн не му се рискува без залог

  2. Иво март 6, 2019 10:20 pm  Отговор

    БТ Спорт и Скай са проблема с Фюри

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *