Спаринг – партньор на Поветкин: На работоспособността на Александър може да се завиди

24-годишният украинец Александър Захожий (6-0, 5 КО), който помага на бившият шампион в тежка категория Александър Поветкин (33-1, 23 КО) в качеството си на негов спаринг – партньор в подготовката му за битката срещу британеца Дейвид Прайс (22-4, 18 КО) сподели своите впеталления от руския боксьор.

“ Какви са впечатленията ми от спарингите с Александър, в каква форма е? Преди първият спаринг изпитах вълнение, защото Саша е боксьор с голям опит и е световно име. Но след няколко рунда осъзнах каква се изисква от мен на ринга. Александър е в много добра форма, ние провеждаме кросове всяка сутрин заедно, на капацитетът му на работа може да се завиди. Също така искам да отбележа, че Александър Поветкин се отнася с голямо уважение към спаринг – партньорите си.

Въпреки че в събота се бих в Германия, на другия ден отново бях в залата за да помагам на Александър. Тренировките със Саша Поветкин са голям опит за мен не само по отношение на физическата, но и моралната подготовка. Много се радвам, че имах възможността да тренирам с Александър и му пожелавам само победи не само на ринга, но и извън него!, „ каза младия украинец.

Срещата между Александър Поветкин и Дейвид Прайс ще се проведе на 31 март в Кардиф, Уелс в картата на обединителния двубой между Антъни Джошуа (20-0, 20 КО) и Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО). В битката между Поветкин и Прайс ще бъдат заложени “ международния “ колан на WBO и интерконтиненталния колан на WBA в тежка категория.

https://i2.wp.com/xsport.ua/upload/news-photos-1/19-01-2018-kg/imgonline-com-ua-Resize-LHQsJvhz2p2daSR.jpg?w=598

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(136)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *