Макс Халоуей преговаря с UFC, планира да се върне в октагона до края на годината


Постигайки убедителна победа в двубоя през юни срещу Жосе Алдо, шампионът на UFC в категория перо Макс Холоуей планираше да проведе разговори с организацията за нов договор, според който той ще се счита за една от най- големите звезди на компанията. Очевидно в близко бъдеще 25-годишният хаваец ще получи това, което иска, и ще зарадва феновете си, като се върне в клетката.

“ Срещнах се с някои от шефовете на UFC и мога да кажа, че всичко мина добре. Срещата беше страхотна. Както казах, никога не съм се съмнявал в UFC. Обичам тази компания. Те винаги намират начин да постигнат нещата в живот. Мисля, че сме много близо до нов договор. Вътрешно смятам, че вие, момчета, ще ме видите в октагона до края на тази година, затова съм много развълнуван.

Всички знаят, че съм готов да се бия с всеки боец ​​по всяко време. В момента имам колан, който трябва да бъде защитен. Всичко се дължи на факта, че следващият ми опонент ще бъде Франки Едгар. Не можете да отречете това. Този човек е легендата за нашия спорт, многократен шампион, така че не мога да дочакам да добавя още една победа към моя рекорд. Ако Франки е следващия на ред, така да бъде. Винаги съм се опитвал да постигна тази битка.

Сигурен съм, че ще проведа двубой до края на тази година. Мисля, че това ще се случи. Вчерашната среща с ръководството беше в правилната посока и се надяваме скоро да обявим нещо „, каза Халоуей

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(27)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *