Скот Кокър: Ако USADA искаше да забрани на Мирко Филипович да се бие да го бяха направили преди две години


Преди около седмица Bellator подписа договор с легендарния боец Мирко Филипович и организира битка на хърватина с Рой Нелсън, която ще се проведе на 25 май на турнира Bellator 200 в Лондон.

Повечето фенове на смесените бойни изкуства приеха новината с ентусиазъм, но се появиха експерти и анализатори, като твърдят, че Мирко все още е наказан от USADA.

Президента на Bellator Скот Кокър отговори рязко, защото не знае за проблеми на Филипович с Американската Антидопингова Агенция и е изненадан, че за това се заговори след подписването на договора на известния боец с неговата организация.

“ Вижте, Мирко се би в Япония под егидата на RIZIN, а USADA има отношения с UFC, и това са напълно различни неща. Защо антидопинговата агенция не е преследва Мирко преди две години, когато той се би в RIZIN? Защо това започна да се обсъжда, когато Мирко подписа с Bellator и ще участва в нашия юбилеен турнир 200?


Ако те искаха да предприемат мерки за това, трябваше да са го направили отдавна. Когато подписахме договор, ние не бяхме наясно с проблемите му. Филипович отдавна се състезава и ние вярвахме, че той може да се бие. USADA върши добре работата си в UFC, така че нека да си се занимава с това, „
каза Кокър.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(69)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *