Сергей Кузмин спря изтощения Дейвид Прайс в четвъртия рунд
Преди малко на „Уембли“ в Лондон, Англия – Сергей Кузмин (13-0, 10 KO) постигна най-голямата победа в кариерата си, след като от ъгъла на Олимпийския бронзов медалист Дейвид Прайс (22-6, 18 KO) прекратиха битката след четвъртия рунд.

Това бъде първа битка за Прайс след бруталния нокаут, който претърпя от ръцете на Александър Поветкин през март в Кардиф, Уелс.Кузмин има победа при аматьорите над олимпийския сребърния медалист Джо Джойс в неплатените редици.

Дейвид Прайс започна битката от дистанция, използвайки джеба си и нанасяйки комбинации, докато Кузмин търсеше начин да скъси дистанцията и да работи в тялото на съперника, опитвайки се да го принуди да се разкрие.

В началото на втория рунд, Кузмин се активизира. Той започна да диктува темпото и да нанася тежки удари. Прайс се опита да отговори с ъперкъти.

Кузмин бе по- активен и в третия рунд. Той продължи да нанася тежки удари, но в един момент Прайс успя да го разклати след удар в главата, който беше последван от поредица от удари. Прайс започна да изглежда много уморен в края на рунда.

В четвъртия рунд Кузмин продължи да атакува. Докато изморения Прайс се опитваше да влиза в клинч. Прайс все пак успя да нанесе удар, но изглеждаше много уморен.

След края на четвъртият рунд, от ъгъла на Прайс взеха решение да прекратят битката, аргументирайки се, с травма на техният боксьор получена по- време на битката.

https://photo.boxingscene.com/uploads/sergey-kuzmin_1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

1 Коментар

  1. ludmil септември 22, 2018 9:50 pm  Отговор

    Харесвам Прайс, смятам, че има много добри ръце, но за съжеление това не го правят добър боксьор. Изглежда му е време да се оттегли. Не съм впечатлен от Кузмин, но все пак е добре, че има още една млада и свежа кръв в тежка категория.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *