Сергей Ковальов: Ще счупя ръцете на Андре Уорд, ако той се опита да ме държи с тях

Световният шампион на WBA ( супер ) / WBO / IBF в лека тежка категория руснака Сергей Ковальов (30-0-1, 26 КО) говори за предстоящия си двубой срещу американеца Андре Уорд (30-0, 15 КО). Припомняме, че срещата между двамата ще се проведе на 19 ноември в Лас Вегас, Невада, САЩ.

“ Моята среща срещу Чилемба в Русия беше изключително важен двубой. Аз отдавна не се бях бил у дома си и се радвах на тази възможност. Но въпреки това аз бях подложен на силен натиск, защото ме гледаха всички мои приятели, роднини, семейство, познати – аз не можех да ги подведа. Мисля, че се представих добре.

Чилемба се оказа труден съперник. Той е много добър в защита, така че не е чак толкова лесно да го ударите. Той беше моят трамплин преди двубоя с Уорд, който също така е много добър в защита. Но, разбира се, Уорд е много по- бърз.

Аз очаквам от Уорд да се представи по най- добрия начин. Моят екип и треньорът ми вярват в мен, и аз вярвам, че ще го победя.

Гледах срещата му с Бранд, и мога да ви кажа, че с мен това няма да проработи. Уорд обича да се бие в близка дистанция, но на ръба на клинча и след атаките си хваща ръцете и раменете на противника, така че той да не може да отвърне. Аз не съм Бранд. Ще счупя ръцете на Уорд, ако той се опита да ме държи с тях. Аз винаги се бия според правилата и не възнамерявам да ги нарушавам и тук. И аз мисля, че правилата трябва да се спазват от всички “ , – каза Ковальов.

kov-ward-kickoff-faceoff

=====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
1 Коментар

  1. Найденов ноември 17, 2016 11:11 am  Отговор

    Отдавна не сме гледали сериозен шампионски мач. За мен последния беше Гловацки Усик. Дано и този бъде такъв.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.