Сергей Ковальов: След Алварес мога да се бия с Бивол
Сергей Ковальов счита Дмитрий Бивол за един от най- добрите боксьори в лека тежка категория, въпреки че Бивол има само 13 битки в професионалния си рекорд.

Световният шампион на WBO в категория до 79, 4 кг също смята, че те са на една крачка по-близо към провеждането на обединителен двубой.За втори път за последните пет месеца Бивол ще участва в подгряващата карта на Ковальов, която ще се проведе на 4 август в Hard Rock Hotel & Casino в Атлантик Сити и ще бъде излъчена от HBO.

Ковальов, който ще защитава титлата си срещу Елейдер Алварес, намекна, че ако той и Бивол победят на 4 август, те биха могли да се срещнат в следващата си битка. Съперникът на шампиона на WBA Бивол все още не е определен.

“ Той е много талантлив боксьор и ние може да проведем една интересна битка в бъдеще, обединителна битка. Готов съм, може би, след битката с Алварес. Кой знае? Аз съм готов. „

“ Ние нямаме много общо, защото кариерата му се развива много по-лесно от моята. Той вече се боксира в Щатите, по HBO. Сега името му е точно под моето на плаката. Хората знаят за него, благодарение на мен, на моите битки, защото той участва в моите карти. Той се боксира по HBO, едва стъпил на ринга в Америка. Имам много по-различна история, различен път. Много пъти съм разказвал през какво съм преминал, „ каза Ковальов.

https://photo.boxingscene.com/uploads/kovalev-bivol.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *