Сергей Ковальов: Надявам се рефера да спре опитите на Андре Уорд да играе нечисто

Световният шампион на WBA (супер) / WBO / IBF в лека тежка категория 33 годишният руснак Сергей Ковальов (30-0-1, 26 КО) в интервю за “ Чемпионата “ заяви, че няма задължително да търси нокаута в предстояшия си двубой срещу 32 годишният американец Андре Уорд (30-0, 15 нокаута), който ще се проведе на 19 ноември в Лас Вегас. Ковальов също така се надява, че рефера на ринга ще спре опитите на противника да действа нечисто.

“ Не бих искал да чакам съдийското решение. Въпреки че няма да гоня задължителен нокаут. Но да нокаутирам Уорд за мен, разбира се, ще бъде идеалният вариант. Аз ще се опитам да победя, а по- какъв начин, ще разберем на 19 ноември.

Готов съм за всичко. Надявам се, на справедливо съдийство от страна на рефера и на съдийте край боксовия ринг. Рефера трябва да спре опитите на Уорд да играе нечисто. Съдийството трябва да бъде справедливо и безпристрастнно. Те трябва да имат еднакви критерий за слуващото се на ринга. А другото ще зависи от нас, които се е подготвил по- добре и се стреми към победата, той ще заслужи успеха, „ каза Ковальов.

ward-barrera-weigh-in 5

=======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.