Сергей Ковальов : Ейбъл Санчес не разбира от бокс

Световният шампион на WBA ( супер ). WBO и IBF в лека тежка категория Сергей Ковальов ( 30 – 0 – 1, 26 КО ) разказа защо е прекратил отношенията си с Ейбъл Санчес, който сега работи успешно с властелина в средна категория Генадий Головкин.

“ В Америка, всеки може да отиде и да стане треньор, а в Русия трябва да имате образование. Треньорът на Головкин е непрофесионалист, който не е бил на ринга и не се е отъркал в бокса, затова аз напуснах неговата зала. Всеки ден, той прави едно и също. Когато внесох иновации в тренировките си, той не беше доволен. Чета много литература, имам представа по биомеханика и физиология и изпитвам много неща върху себе си. Това не е отборен спорт като футбол или хокей, където всички правят едно и също, защото боевете на всички са по различно време. Например, защо да правя всичко бързо два месеца преди мач? „- каза Ковальов.

gennady golovkin (3) (720x494)
3 Коментара

  1. ludmil октомври 28, 2016 9:25 pm  Отговор

    Че нали Джаксън е голям разбирач:“))) че кара боксьори без ударна мощ да се бият в близка дистанция и после не може да им промени тактиката:))) Не че съм фен на Санчес де. Определено двамата с Ковальов си имат зъб

  2. Иво октомври 29, 2016 12:39 am  Отговор

    Аз от треньорите харесвам Педро Диаз прави интересни тренировки

  3. ludmil октомври 29, 2016 7:09 am  Отговор

    ДОбър е, ама за амтьорския бокс:)) Да определено тренировките му атрактивни за гледане:))

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.