СНИМКИ: Юниер Дортикос и Дмитрий Кудряшов застанаха лице в лице на финалната си прескоференция
В Сан Антонио, САЩ се проведе финалната прескоференция между световния “ редовен “ шампион на WBA в полутежка категория Юниер Дортикос и претендента Дмитрий Кудряшов преди техния четвъртфинален двубой от турнира Световни Боксови Суперсерии, който ще се проведе в събота на Аламодом.Юниер Дортикос: Радвам се, че съм част от турнира Световни Боксови Суперсерии. В събота целият свят ще разбере колко струвам. Това ще бъде експлозивна битка, а титлата ще остане с мен.

Моята задача е да изпълня на 100% тактиката за двубоя. В събота това само ще има значение.

Постоянно се подготвях за битката. Никакъв ураган в света не може да ме спре. Няма да имам никакви извиняние в събота.

За мен е чест да бъда част от Световните Боксови Суперсерии. Моята цел е да стана номер 1 в дивизията. Винаги съм знаел, че мога да го направя. Време е да докажа това в битка срещу най- добрите.

Завоюването на трофея Мохамед Али е важно за всеки боксьор. Али е един от онези, които всеки уважава и като когото всеки иска да бъде. В събота ще направя първата крачка към това.

Феновете в Сан Антонио ще получат чудесно шоу. Всеки път, когато излизам на ринга, мисля за феновете, ще се опитвам да им осигуря страхотно шоу.

Дмитрий Кудряшов: Развълнувам съм и с нетърпение очаквам събота, когато ще видя на арената ликуващите фенове. Ние сме двама нокаутьори, което означава, че ще бъде гарантирана отлична битка. Сигурен съм, че в края на срещата реферът ще вдигне ръката ми.

В продължение на много години работих, за да получа шанс да стана световен шампион. Това ме мотивира, както и факта, че победата ще ме доближи до спечелването на трофея – Мохамед Али.

Знам, че срещу мен ще се изправи много труден и страшен противник. Но свърших огромна работа и съзнанието ми и тялото ми са готови за битка. Няма шанс да загубя в тази битка.

Този тренировъчен лагер беше много по-сериозен от преди. Аз съм по-фокусиран отпреди. Знам, че това е единственият начин да спечеля тази битка.

Винаги се стремя към нокаут. Това е моят стил. Но аз съм готов за 12- рундова битка. Готов съм да оставя всички сили на ринга, за да постигна победа.

Получавам удоволствие да съм част от турнира, защото това ми дава възможност да се бия с най-добрите боксьори в дивизията. За това започнах да се боксирам. И сега е време да докажа, че съм най- добрият в света.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

3 коментара

  1. ludmil септември 21, 2017 10:27 pm  Отговор

    Дортикос е хартиен шампион:)) Кудряшов ще го нокаутира:)) Който по- бързо се умори той ще загуби:)

  2. Иво септември 22, 2017 4:22 am  Отговор

    Съгласен съм че е хартиен но и Лебедев в момента,е такъв реално това,е за,ваканция,титла 🙂 Кухнята,ще,се умора първи но ако пусне 🔨 преди това край с моя,човек това ще е бой за феновете на мелета Откривателя да не гледа

  3. Ангел септември 22, 2017 4:57 am  Отговор

    Току-виж открил и Дортикос след тоя мач 😀

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *