СНИМКИ + ВИДЕО: Тони Белю и Дейвид Хей застанаха лице в лице
В Лондон, Англия бившите световни шампион Тони Белю (29-2-1, 19 КО) и Дейвид Хей (28-3, 26 КО) се срещнаха за първи път след двубоя си през март. На прескоференция в сряда официално беше обявен предстоящия им реванш, който ще се проведе на 17 декемрви на 02 Арена.“ Аз ще подходя към реванша по същия начин, както за първата битка: всичко или нищо. На 17 декември ще спечеля и ще сложа край на кариерата на Дейвид Хей. Ново поражение от мен ще спусне завесата на Хеймейкъра, – обеща Белю. – Нищо лично – просто бизнес. Това е просто поредната битка. Хей знае как премина първата битка. След пет рунда резултатът беше 3-2 в моя полза, и това въпреки факта, че винаги стартирам бавно. Той е опасен в началото, но бързо се уморява и не става все по-силен с течение на времето. Независимо от това, битката все още е много опасна, но аз я очаквам с нетърпение, “
каза Белю.“ Аз трябва да се мобилизирам. Ако се появя на ринга в същото състояние със същата тактика и мислене, Белю ще се окаже прав – той ще си тръгне с победата. Но аз не съм глупав, аз анализирах битката, за да направя оценка на неговите силни и слаби страни. Той доказа, че е способен на много. По време на реванша ще бъда на 37 години, но не бих спечелил титли в две теглови категории, правейки едни и същи грешки два пъти.

Първият път, не бях готов за тежката битка, която в крайна сметка получих. Този път знам с кого имам работа, Белю е сериозен съперник. Знам, че това е последният ми шанс и няма да имам друг. Ако не мога да нокаутирам Тони Белю, тогава аз няма да съм онзи боксьор, който бях преди. Аз няма да съм този, който вярвам, че съм, “ – каза Дейвид Хей.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *