СНИМКИ: Марко Хук и Дмитро Кучер почти се сбиха, но всичко се размина благополучно

Световния шампион на IBО в полутежка категория (до 90,7 кг) германеца Марко Хук (39-3-1, 27 КО) ще направи първа защита на титлата си срещу действащия шампион на EBU от Украйна Дмитро Кучер (24-1-1, 18 КО). Двубоят ще се проведе тази събота ( 19 ноември ) в Хановер (Германия). Последната прескоференция между двамата почти не завърши с търкал.

Това се се случи след като Димитро Кучер се опита да вземе титлата на Хук, която беше поставена на сцената. Но, разбира се, германецът не остави пояса да му се изплъзне. Веднага се намесиха двамата треньори, мениджъри, както и президента на ГБС Томас Фуц, чиито очила бяха счупени.

След като всички внезапно замръзнаха: Марко Хук и неговия съперник продължиха да се гледат.

“ Това е първият път, в който правя нещо подобно, но беше много забавно „, каза усмихвайки се Кучер.

Марко Хук също се наслаждаваше на случилото се: “ Аз винаги приветствам, когато се случи нещо забавно. Но, в събота, аз ще си свърша работата. Аз съм лъв на боксовия ринг.

Той беше много впечатляващ в последния си двубой. Той удря много здраво. “ Въпреки това шампионът е уверен в собствените си способности. “ Аз имам желязна воля и обичам да бия моите опоненти. Феновете ще се насладят на шоу. Всеки знае, че нокаута е гарантиран в тази среща. Никой няма да има време да си изпие бирата, защото краят ще бъде близо с всяка изминала. “

Кучер обаче предпочете да не дава прогнози. “ Тренировъчен лагер мина много добре. Аз съм в страхотна форма и очаквам с нетърпение мача в събота. Определено искам да победя, не ми пука за начина по- който ще го направя. „

Промоутъра Кенан Хук заяви, че 5000 билета са продадени за TUI Arena досега. Владимир Кличко ще бъде край ринга с легендарния Джими Ленън-младши, който ще бъде ринг конферансие в съботната вечер.

pk_huck_kucher6

huck-kucher-hs1

=====================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *