СНИМКИ: Майрис Бриедис и Майк Перес минаха през кантара
Световният шампион на WBC в полутежка категория ( до 90, 7 кг ) Майрис Бриедис (22-0, 18 KO) и претендента Майк Перес (22-2-1, 14 KO) минаха през задължителния кантар преди четвъртфиналният им двубой от турнира Световни Боксови Суперсерии, който ще се проведе утре в Арена Рига в Рига, Латвия.

Ето и резултатите от кантара:Майрис Бриедис: 90, 1 кг
Майк Перес; 89,5 кг

Майрис Бриедис: Не мога да дочакам до утре. Всеки боксьор в този турнир заслужава да бъде тук. Аз не определям коефициентите, така че не правя прогнози. Мога само да обещая, че ще направя всичко, за да спечеля пред препълнената арена и да накарам моите сънародници да се гордеят.

Майк Перес излезе с торта на подиума: Направих това, за да покажа, че нямам никакви проблеми с влизането в категорията. Някои журналисти попитаха на пресконференцията за слух, според който изпитвам проблеми с килограмите. Но не изпитвам. Всъщност ям торти цяла седмица. В Латвия правят вкусни торти.

Аз съм мотивиран. Децата ми ме мотивират най-много. Предвиждам моя победа. Очаквам само победа. Не ми пука как ще победя. Дали ще бъде за един рунд или за 12 рунда аз ще победя.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *