СНИМКИ: Извънгабарния Тайсън Фюри
Тайсън Фюри за последно се боксира през ноември 2015 г., когато прекъсна десетгодишната доминация в тежка категория на Владимир Кличко, за да стане шампион.

Преди срещата срещата срещу Кличко на арена ESPRIT в Дюселдорф, Фюри закова стрелките на кантара на 112 кг – беше само с един килограм по-тежък от украинския си противник.Но “ Царят на циганите “ бе заснет да напуска ресторанта на Манчестър Сан Карло в неделната вечер, и както се вижда, той е на светлинни години от най- добрата си форма и боксовата му кариера изглежда попаднала в задънена улица.

Онази вечер в Германия беше една от най-великите вечери в британската боксова история. Фюри надигра д-р Соманен чук с единодушно съдийско решение.

Откакво стана световен шампион в тежка категория, 29-годишният британец на два пъти се оттегля от двубой срещу украинеца миналата година и загуби боксовия си лиценз миналия октомври, когато призна, че е употребявал кокаин и също така се бореше с депресия.

Той се надяваше да се върне на ринга по-рано тази година, но този план беше осуетен, когато изслушването му от Националния Антидопингов Комитет (NADP) беше отложено през май.

Оттогава той обяви оттеглянето си, само за да промени решението си отново и се закле да си върне старата су слава, ако името му бъде изчиствен.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

2 коментара

  1. ludmil септември 27, 2017 9:01 am  Отговор

    Тайсън не трябва да е във форма. Както казваше нека Влад да тренира целогодипшно, а на него му трябват 10 седмици да влезе втв форма:)) Сега Тайсън прилича на тюлен:Л)) но е любимец на всички обиконовени и земни хора :)))

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *