СНИМКИ: Джо Джойс и Иън Люисън минаха през кантара
Дългоочакваното начало на приключенията на Джо Джойс в професионалния бокс ще започне на 20 октомври. Лондончаниът ще дебютира на 02 Indigo Arena срещу опитния Йън Люисън.Дейвид Хей: Имаме вълнуваща карта пълна с новоизгряващи звезди, така че първата гала вечер на Hayemaker Ringstar Fight ще бъде експлозивна!! Всеки боксьор в Hayemaker Ringstar е уникален, като той е подбиран лично от мен и Ричард ( Шейфър ) заради качествата си на звезда на и извън ринга.

Разполагаме от един бъдещ световен шампион в тежка категория до MMA боец, който иска да възпроизведе успеха си на боксовия ринг.

Феновете ги очаква една вълнуваща вечер, имаме готова карта и аз предсказвам някои експлозивни нокаути. Мнозина се изненадаха, че Джойс реши да се изправи срещу такъв сериозен противник в професионалния си дебют. Изправяйки се на ринга срещу опитен професионалист като Люисън без съмнение е риск, но на 32-годишна възраст няма време за губене. Джойс – това е бизнес. “

Джо Джойс: Искам да направя изявление с професионалния си дебют и да дам на феновете на бокса зрелищна победа с нокаут, каквата жадуват. Това означава, че имам голяма възможност да направя професионалния си дебют в родния си град. Уважавам Люисън, че се съгласи да се качи на ринга с мен, нещо, което много други евентуални опоненти не пожелаха да направят.

Иън Люисън: Със сигурност ще покажа на Джойс, че съм най-добрият боксьор в Южен Лондон – не ме наричат “ Нокаутирай ги “ напразно. След като свърша с него, ще насоча погледа си към шефа му.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *