СНИМКИ: Гангстера “ Бомбандировач “ пристигна в Лас Вегас

Световният шампион на WBC шампион в тежка категория американеца “ Бронзовия бомбардировач “ Дионтей Уайлдър (37-0, 36 КО) обнови една от страниците си в социалните мрежи и публикува някои нови снимки.

Пистолет, червено сако, тоест, яке, дебела златна верижка с огромен кръст – атрибути за нов трилър от началото на 90-те? Не, това е просто световния шампион на WBC “ Бронзовата бомбардировач “ Дионтей Уайлдър, който със съпругата си пристигна в Лас Вегас, Невада, където в навечерието на супер битка между Сергей Ковальов и Андре Уорд, присъства на официалния кантар преди предстоящия мач.

Припомняме, че Дионтей Уайлдър поднови тренировките си и в момента се подготвя за поредната доброволна зашита на титлата си в началото на 2017 г. по телевизионни канал Шоутайм, според чиито изпълнителен директор съперник на Уайлдър ще бъде Хюи Фюри или Джарел Милър.

“ Всичко е наред. Не мога да дочакам да се върна на ринга. Процесът на възстановяване се оказа дълъг, но всичко върви по- план и аз се възстанових по-бързо, защото аз съм атлет през целия ми живот. Аз ще бъда готов да се бия в началото на следващата година. 2017-ия обещава да бъде просто страхотна. Моята цел е да обединя титлите, “
каза Уайлдър.

article9453

wilder1245

======================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
2 Коментара

  1. Васил ноември 21, 2016 2:24 pm  Отговор

    леле жена му каква кълка вади!

  2. Ангел ноември 21, 2016 10:12 pm  Отговор

    Страшна е, няма спор! Ама друго ме притеснява – какви по дяволите ще са тея титли, които ще обединява срещу малкия Фюри и Милър??? 😀 😀 На думи винаги голям, а бяга от сериозен мач вече 2 години!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.