СНИМКИ + ВИДЕО: Открити тренировки на Джордж Гроувс и Крис Юбанк младши
Джордж Гроувс и Крис Юбанк младши забавляваха феновете на публичната си тренировка в Манчестър

http://photo.boxingscene.com/uploads/chris-eubank%20(10).jpgДжордж Гроувс (27-3, 20 KO) и Крис Юбанк младши (26-1, 20 KO) забавляваха стотици фенове в Националния футболен музей преди полуфинала си за трофея на “ Мохамед Али “ който ще се проведе в събота на Манчестър Арена.

http://photo.boxingscene.com/uploads/george-groves%20(6).jpg

Победителят от двубоят между световният шампион на WBA в супер средна категория Джордж Гроувс и шампиона на IBO Крис Юбанк младши ще се срещне с победителя от другия полуфинал между Калъм Смит и Юрген Бремер за трофея “ Мохамед Али “ .

Еубанк младши заяви, че тази събота ще сбъдне мечтата си и вижда себе си на финала.

“ Това е най-голямата битка в моята кариера. Мечтаех да бъда част от толкова голямо събитие, откакто започнах да се боксирам, “ каза Юбанк младши. “ Гроувс няма да издържи на 12 рунда. Той трябва да се наслади на последните си дни с колана на WBA, защото в събота ще му го отнема и ще се класирам за финала. „

http://photo.boxingscene.com/uploads/george-groves%20(7).jpghttp://photo.boxingscene.com/uploads/george-groves%20(5).jpghttp://photo.boxingscene.com/uploads/george-groves%20(3).jpghttp://photo.boxingscene.com/uploads/george-groves%20(8).jpghttp://photo.boxingscene.com/uploads/george-groves%20(2).jpghttp://photo.boxingscene.com/uploads/chris-eubank%20(11).jpghttp://photo.boxingscene.com/uploads/chris-eubank%20(12).jpghttp://photo.boxingscene.com/uploads/george-groves%20(1).jpghttp://photo.boxingscene.com/uploads/chris-eubank%20(5).jpghttp://photo.boxingscene.com/uploads/chris-eubank%20(4).jpghttp://photo.boxingscene.com/uploads/chris-eubank%20(1).jpghttp://photo.boxingscene.com/uploads/chris-eubank%20(2).jpgНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *