СНИМКИ + ВИДЕО: Открита тренировка на Крис Юбанк младши
Световният шампион на IBO в супер средна категория Крис Юбанк младши (25-1, 19 KO) проведе открита тренировка преди предстоящия си четвъртфинален двубой срещу Авни Йълдъръм (16-0, 10 KO), който ще се проведе на 7 октомври в Hanns-Martin-Schleyer-Halle в Щутгарт, Германия.


Крис Юбанк младши: Това ще бъде първата битка за мен в този турнир и аз съм тук, за да направя изявление. Аз съм човекът и аз съм човекът, който трябва да бъде победен. Няма да има милост за Йълдъръм. Аз съм тук, за да спечеля. Аз не съм тук, за да се сприятелявам, не съм тук, за да изглеждам добре и да бъда знаменитост, аз съм тук в този турнир, за да стана шампион.
Много се радвам на тази битка. Мисля, че това ще бъде страхотен мач. Стиловете правят битките и причината, поради която избрах този човек на галавечерта в Монако, е, че той е боксьор, който върви напред, много е активен, много отворен, поема рискове, за които ще плати в тази битка. Не мога да чакам!
Имам цел, имам предизвикателство, което трябва да завърша, а това е да спечеля трофея“ Мохамед Али и да докажа, че съм най-добрият в света.Авни Илдъръм: Този турнир е шанс за мен да се срещна с най-добрите в света. За мен е чест да се състезавам с тези боксьори, които са най- добрите в супер средна категория. Уважавам Крис Юбанк младши и неговия шампионки статут, но ще му кажа едно нещо: ще накарам страната си да се гордее с мен.

Аз съм тук, за да сбъдна мечтата си и не виждам кой ще ме спре. Аз съм тук, за да унищожа всички в този турнир. Аз не съм боксьор от инстрагам или фейсбук като Юбанк младши. Аз съм Авни Йълдъръм, и аз съм тук, за да го унищожа, ще направя всичко, за да спечеля тази битка и да спечеля този турнир.
Чувствам се добре, аз съм много подготвен. Нека да се бием!Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *