СНИМКИ + ВИДЕО: Канело Алварес и Генадий Головкин застанаха лице в лице

На прескоференцията след своята убедителна победа над Хулио Сезар Чавес младши (50-3-1, 32 КО), мексиканската суперзвезда Саул Алварес (49-1-1, 34 КО) обяви така дългоочаквания и най- голям двубой в съвременния бокс между него и световния шампион на WBA / WBC / IBF / IBO в средна категория казахстанеца Генадий Головкин (37-0, 33 КО).

=====================================================================================

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
7 коментара

 1. ludmil май 7, 2017 6:55 pm  Отговор

  Аз лично не давам абсолютно никакъв шанс на Канело за успех. Никакъв. Нулев. Но за мен Головкин трябва да започне да се бие с истински боскьори от средна категория или да се качи в супер средна, а не да се бие с дребосъци. Това не заслужава уважение.

  • Ангел май 8, 2017 1:46 am  Отговор

   Гена се би с един Кел Брук и оревахте света! Какви според теб са останалите му 36 победи? Мартин Мъри, Дейвид Лемьо, Дани Джейкъбс сигурно са категория супер муха…
   Впрочем не понасям Канело и много исках да загуби, пък и Чавес е по габаритен от него, но за разлика от Канело който стоеше зле, той пък беше просто плачевен.

   • ludmil май 8, 2017 11:17 am  Отговор

    Нямам предвид Кел Брук, Касим Орума, Нобухиро Ишида и още няколко други, а имам предвид Канело. Защото Канело не принадлежи на тази категория. А Головкин победи всички най- добри, с изключение на Сондърс, просто защото не се е бил с него. И затова според мен или трябваше да се бие със Сондърс или да качи категорията, където има други предизвикателства, а не са се бие с Канело, който е дребосък. Защото аз няма да се впечатля след победата на Головкин. Просто искам да затвори устата на Канело. А това дали съм оревал света си е лично моя работа. Но на теб все пак ще кажа, че не съм оревал:) Просто да знаеш какво имам предвид. Много добре знам как и кого е победил Головкин,мкъм списачето си прибави и Даниел Гийл и Марко Рубио, защото те не са по- слаби от тези които се опитваш да ми даваш каро пример.

 2. Xaxa май 7, 2017 11:42 pm  Отговор

  Ще се шокираш , не бива да си толкова сигурен

  • ludmil май 7, 2017 11:55 pm  Отговор

   Да се шокирам? Абсурд:) Няма как да стане. Беше написал, че Головкин много се фаворизира. Напраотив, Канело много се надценява.:))

 3. Xaxa май 8, 2017 12:48 am  Отговор

  Уважавам мнението ти, макар да нясъм съгласен:)) Ще видим кво ще стане.

 4. Иво май 8, 2017 2:04 pm  Отговор

  Генади ако остава в категорията се задава интересен бой с Чарло ако качи категория искам да го видя Рамирез и бой с Уорд има смисъл макар че няма да много интересен за гледане

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *