СНИМКИ: Антъни Джошуа постави нов Световен рекорд

Антъни Джошуа добави още едно постижение към своя дълъг списък със световни титли, като помогна на спортната напитка Lucozade Sport Fitwater и над 500 нейни членове проведоха публична тренировка, за да бъдат вписани в Рекордите на Гинес за „най-масов боксов урок“ .

https://photo.boxingscene.com/uploads/anthony-joshua%20(1)_7.jpg

Новата функционална електролитна вода на Lucozade Sport, Fitwater, си партнира с Boxercise и постави 541 участници от цяла Великобритания в тясно пространство в стремежа си да накара хората да станат по- активни, част от желанието на Lucozade Sport да привлече в редиците си повече от 1,000,000 членове до 2020 г.

https://photo.boxingscene.com/uploads/anthony-joshua%20(3)_6.jpg

Съвместно с Fitwater, Антъни Джошуа бе домакин и проведе тридесет-минутна тренировка в иконата на лондонския бокс, „Йорк Хол“ .

https://photo.boxingscene.com/uploads/anthony-joshua%20(7)_5.jpg

Класът от 541 човека беше трениран от световният шампион в тежка категория. Като лидерът в дивизията демонстрира разнообразни боксови и отбранителни движения, които всеки участник трябваше да направи, за да е сигурно, че световния ще бъде постигнат.

https://photo.boxingscene.com/uploads/anthony-joshua%20(4)_6.jpg

Антъни Джошуа, който е официален посланик на Lucozade Sport, заяви: “ Беше наистина вълнуващо да съм част от поставянето на световен рекорд с Fitwater. Да го направя с над 500 души, които участват в нещо, което е моята страст, е невероятно. Надявам се, че успешният ни световен рекорд ще вдъхнови повече хора да спортуват и да участват в Boxercise. ”

https://photo.boxingscene.com/uploads/anthony-joshua%20(6)_5.jpghttps://photo.boxingscene.com/uploads/anthony-joshua%20(5)_5.jpghttps://photo.boxingscene.com/uploads/anthony-joshua%20(2)_7.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *