СНИМКИ+ВИДЕО: Антъни Джошуа и Александър Поветкин застанаха лице в лице
Световния шампион на WBA ( супер ), WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа и Александър Поветкин застанаха лице в лице преди предстоящата си битка на 22 септември на „Уембли“ в Лондон, Англия.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-povetkin%20(7).jpgДжошуа се надява да надделее над Поветкин, а след това да се изправи срещу шампиона на WBC Дионтей Уайлдър за титлата на абсолютен шампион в тежка категория през април 2019 г.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-povetkin%20(1).jpg

Поветкин се надява да провали плановете за така дългоочакваната обединителна битка между Джошуа и Уайлдър.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-povetkin%20(4).jpg

Антъни Джошуа има планирана битка на 13 април 2019 г. на Уембли.

https://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-povetkin%20(3).jpghttps://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-povetkin%20(5).jpghttps://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-povetkin%20(6).jpghttps://photo.boxingscene.com/uploads/joshua-povetkin%20(2).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров8 коментара

 1. Иво Николов юли 18, 2018 6:21 am  Отговор

  Руското джудже няма шансове срещу срахливата щанга,а и с жабешките цамбурвания с които скъсява дистанцията са много удобни за Джошката,ще го посрещне с един ъперкът и след това ще го довърши с комбинация или пък съдията удобно за него ще притича и ще прекрати мача.

 2. Митко юли 18, 2018 11:19 am  Отговор

  Така е Иво. Май си запомнил някой мой коментар. Бях споменал същите неща. 🙂 Височината не е най голямото предимство на щангата. Погледни им обхвата на ръцете + 16см за щангата. Поветкин е по дребен от Паркър и като височина и като разтег. Физически също е по зле като издръжливост/кардио. Брадичката му сигурно и тя е по зле. Годините си оказват влияние и го видяхме как танцуваше след като Прайс го намери със по чист удар. Паркър се видя че почти не направи нищо и не можеше да скъси дистанция.Срещу Кличко доста пъти лягаше и ставаше от пода Поветкин, ама Кличко не работи със комбинации. Чист късмет си беше че оцеля 12 рунда мисля че Кличко го пожали за пред руската публика. Поветкин все пак се води джентълмен като Гасиев и Кличко не показа много агресия както беше срещу Пулев примерно.

  • N юли 19, 2018 1:19 am  Отговор

   Съгласен съм ,,че Клит го пожали , но с Прайс не е до възрастта на Поветкин, а до габаритите на Прайс разтега и съответно мощния му удар с който е изпразване не един или двама съперници. А и Паркър напротив скъсяване дистанцията на моменти ,но повече бягаше ,а и съдията прекъсваше играта точно в най важните моменти.

 3. SS юли 18, 2018 3:14 pm  Отговор

  Ясно е, че Джошуа е абсолютен фаворит, но нека все пак не сме чак толкова сигурни. Аз си мисля, че едва ли ще направи втори пореден предпазлив мач като този с Паркър. А тръгне ли по-агресивно и открито, Поветкин ще има своите шансове да вкара удари, както имаха Уайт и Такам. А руснакът умее да удря.

 4. Найденов юли 18, 2018 10:56 pm  Отговор

  Това ,че Джошуа работи често с комбинации не би било никакво предимство в тази среща. Нанасяйки последователно няколко удара …ти на практика влизаш в режим на размени , откриваш се , ставаш уязвим за контри и въобще поемаш риск. Именно комбинациите са най- силното оръжие на Поветкин.Няма по- добър от Поветкин в тоя аспект на играта в категорията.

  • ludmil юли 18, 2018 11:37 pm  Отговор

   Добре, че има по- един класик в сайта:))) за да обясни някои тънкости от бокса. Споделям мнението. За мен най- големият проблем на Повегткин е възрастта и липсата на активност, а не че Джошуа е страшилище. Иначе за мен Поветкин е много по- класен и опасен от Уайлдър.

   • N юли 19, 2018 1:25 am  Отговор

    Поветкин , на пресконференциите всичко ,което казва с фейс и държание е , знам кой си ,евала, просто ми дайте парите и да си бодя. Дано не съм прав и стареца да не се е предал предварително., Да има близък бой и както казват колегите да видим размяна и комбинация от старата руска мечка. Кобрата поне излиза и си вярва ,което доста пъти е много по важно в живота ,повярвайте ми. Поветкин знае ,че може много , но знае че не го може срещу нигерийския киборг

    • Ангел юли 19, 2018 3:14 pm  Отговор

     Поветкин е руснак, а не маймуна. Мисля че е очевидно. Той никога не е правел клоунади, на пресконференции, на кантара или на ринга.
     Подкрепям напълно казаното от Найденов, както и SS – Джошуа може и да е фаворит, но поне Поветкин ще излезе да се бие, а не да увърта.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *