СНИМКИ+ВИДЕО: Александър Усик и Тони Белю минаха през кантара
Този следобед в Манчестър „безпорния“ световен шампион в полутежка категория (до 90, 7 кг) Александър Усик и „вечния“ шампион на WBC Тони Белю минаха през задължителния кантар преди утрешния си двубой.

Усик ще заложи своите титли на WBA ( супер ), WBC, WBO и IBF в битката срещу Белю на „Манчестър Арена“.https://photo.boxingscene.com/uploads/usyk-bellew-weights%20(9).jpg

Александър Усик лесно се вмести в тегловата категория с 89,9 кг. Тони Белю, който проведе последните си две битки в тежка категория също се вмести в тегловия лимит с 90,4 кг.

https://photo.boxingscene.com/uploads/usyk-bellew-weights-6.jpg

Белю е уверен, че ще премине „най-големия тест“ в кариерата си, и ще стане безспорен световен шампион в полутежка категория в събота.

https://photo.boxingscene.com/uploads/usyk-bellew-weights%20(10).jpg

Най- вероятно това ще бъде последната битка на Усик в полутежка категория, като той се очаква да премине в тежка категория, за да се изправи срещу краля в дивизията Антъни Джошуа в края на 2019 г.

https://photo.boxingscene.com/uploads/usyk-bellew-weights%20(13).jpg

Срещата както обикновено ще може да бъде гледана на живо в сайта. Прякото предаване ще започне след 00 часа.

https://photo.boxingscene.com/uploads/usyk-bellew-weights-1.jpghttps://photo.boxingscene.com/uploads/usyk-bellew-weights-2.jpghttps://photo.boxingscene.com/uploads/usyk-bellew-weights%20(12).jpghttps://photo.boxingscene.com/uploads/usyk-bellew-weights-3.jpghttps://photo.boxingscene.com/uploads/usyk-bellew-weights%20(3).jpghttps://photo.boxingscene.com/uploads/usyk-bellew-weights%20(4).jpghttps://photo.boxingscene.com/uploads/usyk-bellew-weights%20(6).jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил АлександровНапишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *