Роуч: На тази възраст Пакиао трудно би се справил със съперник като Крауфорд, затова бих искал да се оттегли
Известният треньор Фреди Роуч се надява неговият възпитаник бившият световен шампион в осен теглови категории Мани Пакиао да се оттегли от бокса.

38-годишният ветеран претърпя шокираща загуба миналия месец от аутсайдера Джеф Хорн на Suncorp Stadium в Бризбейн, Австралия.Има клауза в договора за реванш, която Пакиао ще упражни, а втората битка е насрочена за есента – вероятно отново в Австралия.

Миналата седмица двама от бившите съперници на Пакиао – Хуан Мануел Маркес и Тимъти Брадли се оттеглиха от бокса. А до края на тази година още един бивш опонент на Макиао – Мигел Кото ще се оттегли от спорта.

Според Роуч Пакиао трябва да проведе реванш с Хорн и след това да се оттегли – независимо дали спечели или загуби.

На този етап от кариерата му Роуч вярва, че Пакио трудно би се справил с някой съперник от по-младото поколение боксьори като Терънс Крауорд.

“ Бих искал Мани да се оттегли след реванша с Хорн. Но аз не бих могъл да му кажа какво да прави. Просто считам, че на тази възраст ще му е много трудно да се изправи на ринга Терънс Крофорд или срещу някой друг талантлив млад боксьор, “ каза Роуч.

“ Мани промени начина си на боксиране през годините, но също така загуби част от хищническия си инстинкт, за сметка на това той усъвършенства техниката си. Затова бих искал да проведе реванш с Хорн и да се оттегли. Той иска да стане президент (на Филипините), а изборите са на четири години, така че може би ще продължи да се боксира, за да запази популярността си. „

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Иво август 13, 2017 1:48 pm  Отговор

    Белтран в едно интервю много добре беше описал ситуацията около Пакио преди време

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *