Рони Шийлдс: Само трябва да погледнете Канело и ще разберете, че той използва допинг

Известният американски треньор Рони Шийлдс, който работи с такива боксьори като Джермел Чарло и Ерисланди Лара, е уверен, че мексиканската звезда Саул „Канело: Алварес използва допинг.

През февруари Канело даде две положителни допинг – проби за наличието на забранената субстанция кленбутерол, но от неговия лагер се опитват да обяснят тези резултати с употребата на заразено месо. Мнозина специалисти, включително Шийлдс, въобще не вярват на това обяснение.

“ Чувал съм това много пъти, но всеки боксьор ​​трябва да поеме отговорност за действията си. Ние всички знаем, че трябва да минем допинг – контрол, както и че някои други мексикански боксьори, също дадоха положителни допинг- проби за кленбутерол. И в същото време ще купувате месо отвсякъде, за да рискувате кариерата си?

Просто погледнете Канело, и ще видите, че този човек изглежда подозрително. Вземете негова снимка отпреди две или три години и я сравнете със сега. Ще видите колко голям е станал Алварес. Веднага става ясно, че този човек използва допинг и мисля, че всеки на света може да види и разбере това, „ каза Шийлдс.
 

https://photo.boxingscene.com/uploads/Saul-Canelo-Alvarez.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *