Ронда Раузи е “ бясна “ на Джо Роган

ronda

През последната една година плъзнаха много слухове за нестабилното психическо състояние на бившата шампионка на UFC в категория петел Ронда Раузи ( 12 – 1 ММА ) след нейното поражение от Холи Холм на UFC 193 през ноември 2015.

По- време на радиопредаването си, близкия приятел на Джо Роган, популярния комик и ММА фен Джон Диаз каза, че Ронда Раузи е изключително недоволна от коментарите на Роган по свой адрес.

“ Срещнах един пич, който се върти около ММА средите, и той ми каза, че Ронда Раузи е ядосана на Джо Роган, „ каза Диаз. “ Тя е ядосана не само на Роган, но и на всички, които са си позволили да кажат нещо негативно за нея след като я нокаутираха… Тя е просто бясна, тя има списък с такива хора на които е много ядосана. “

Може би това е причината Ронда Раузи да откаже да даде интервю за Джо Роган след нейната среща лице в лице с Аманда Нунеш. Според слуховете, Раузи е трябвало да бъде успокоявана след срещата си с Нунеш.

Роган е голям фен на Раузи. Малко вероятно е, той да е казал нещо негативно за нея, в допълнение към критиките за нейното представяне срещу Холи Холм, което не може да се нарече нещо “ негативно „. Но като се има предвид факта, че Раузи “ скочи “ с обидни реплики върху Пейдж Ван Зант за това, че тя си е позволила да поздрави Холи Холм в туитър за победата над Раузи, такова отношение на бившата джудистка към Роган няма да е никак изненандващо.

joe
==================================================================

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, и подкрепете съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.