Рой Нелсън отговори грубо на обвиненията на Мат Митрионе в измама

Претендента на Bellator в тежка категория ​​Рой Нелсън отговори на обвиненията в измама отправени му от Мат Митрионе след четвъртфиналния им двубой от турнира Grand Prix, който се проведе на 16 февруари на Bellator 194 в Анкасвил.

Няколко дни след битката, Митрионе заяви, че Нелсън се е подпирал с крак в мрежата, като е създавал за себе си допълнителна опора, когато те се бореха върху платнището. Нелсън отговори по- интересен начин.


“ На мястото на Мат, не бих говорил такива неща. Мисля, че той беше разстроен, защото бе изневерявал на жена си. Цяла седмица чувах, че той е изневерявал на жена си. Той изпитваше голяма вина, затова се нуждаеше от някой, върху когото да си изкара яда. Но нямаше измама от моя страна. Мат е разстроен, защото знае дълбоко в сърцето си, че не спечели тази битка.

Онази вечер той не беше по-добрият. Моята цел е да победя Мирко КроКоп, а след това отново да победя Митрионе и да се върна в турнира. Вече не знам какво искам повече, да победя Мат или да се върна в турнира. Има КроКоп, има и Куинтън Джаксън, който не иска да се бие. Има много хора, с които искам да се бия сега, „ каза Нелсън.

Рой Нелсън ще проведе следващия си двубой на 25 май на турнира Bellator 200 в Лондон, Англия срещу легендарния хърватски боец Мирко “ КроКоп “ Филипович.

https://usatmmajunkie.files.wordpress.com/2018/02/matt-mitrione-roy-nelson-bellator-194-2.jpg?w=598#038;h=600&crop=1

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(68)

Share

коментара
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *