Рой Джоунс младши: Джошуа трябва да проведе още 1, 2 битки преди да се бие с Уайлдър
Бившият световен шампион в четири теглови категории Рой Джоунс младши би искал да види обединителен двубой между Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, но смята, че британската суперзвезда трябва да направи още няколко битки, преди това да се случи.

Джошуа (21-0, 20 KO), който притежава титлите на IBF, IBO, WBA ( супер ) и WBO в тежка категория, понастоящем преговаря с Уайлдър (40-0, 39 KO), който притежава титлата на WBC.Според Джоунс, олимпийският шампион от 2012 г. трябва да придобие повече опит, преди да се изправи срещу опонент като Уайлдър.

“ Разбира се, че бих искал да видя битка на Джошуа с Уайлдър. Но мисля, че за Джошуа е твърде рано да се бие с него и затова ще трябва да проведе още няколко битки срещу силни съперници преди двамата да проведат обединителна битка.

Струва ми се, че Джошуа все още не е в своята върхова форма, но това е на път да се случи, “ – каза Джоунс.

https://photo.boxingscene.com/uploads/wilder-joshua-1.jpg

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров3 коментара

 1. ludmil май 22, 2018 2:16 pm  Отговор

  Тоест според Рой, след Кличко, Такам и Паркър, Джошуа трябва да се бие с Поветкин и примерно Пулев преди да се бие със „суперопитния“ Уайлдър. Опозицията на Джошуа е много по- добра от тази на Уайлдър. Въпреки че феновете на Дионтей и Лу Ди бела се опитваха да ни втълшят, че Ортиз е с много по- добра аматьорска кариера и умения от Кличко. Също така не мисля, че Уайлдър удря по- тежк о от Кличко. Така че Джошуа щом успя да издържи деснячката на Влад, не мисля, че няма да се справи с Иайлдър. Шпилка Проблемът е, че Джошуа иска да се бие в Англия и да изкара много ппв от САЩ. Но проблемът е, че в САЩ не познават Джошуа, но не познават Уайлдър, който не може да продаде нищо. А Уайлдър иска в Щатите, но да изкара яко пачки в Англия, но се надявам да не иска да се бие в Алабама.

  • ivan май 22, 2018 11:03 pm  Отговор

   Люда,някога не харесваше Джошуа,помниш ли…? Не че сега го харесваш но нямаш друг избор. Радвам се че избра верният път и харесвам все повече твоите коментари,приятелю!
   Съгласен съм с теб.

   • ludmil май 22, 2018 11:44 pm  Отговор

    Добре ме познаваш, Ванка. Но наскоро бях обвинен, че съм фен на Джошуа:)))))))))))) Иначе няма как да фаворизиръм Уайлдър.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *