Робърт Уитакър: Ще се върна по- силен

Шампионът на UFC в средна категория Робърт Уитакър се обърна в инстрагам към феновете си за първи път, след като се оттегли от битката с Келвин Гастелум.

Уитакър трябваше да защитата титлата си срещу Гастелум вчера на турнира на UFC 234 в Мелбърн, Австралия.

В събота Робърт Уитакър се оплака от болки в корема и бе откаран в местна болница, където австралийският шампион беше диагностициран с херния, а в неделя претърпя операция.

„Здравейте, приятели. Все още мърдам. Искам да се извиня на всичките ми приятели, фенове и семейство, че не успях да вляза в октагона в събота. Очевидно е, че ако ви се налага спешна оперативна намеса, няма да можете да получите разрешение да се биете. Благодаря за горещата подкрепа на всичките ми фенове. Щастлив съм, че ме подкрепяте. Благодаря на съотборните ми и на всички членове на екипа ми, че ме успокоихте и ми напомнихте, че най-важно е здравето. Благодаря на Дейна Уайт и UFC за незабавната помощ и подкрепа по време на прегледите и оперецията. Благодарен съм на съдбата, че избегнах сериозни здравословни проблеми за цял живот. Ще се върна по-силен, “ написа Уитакър.
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *