Робърт Уитакър: Шансовете в битката с Йоел Ромеро са изравнени

Шампионът на UFC в средна категория Робърт Уитакър очаква с нетърпение мача срещу Йоел Ромеро, който ще оглави основното събитие на UFC 225 в Чикаго, Илинойс. Австралийският боец смята, че това ще бъде страхотна битка за феновете и всеки в нея има шанс за победа.

 “ Първата битка се оказа доста атрактивна и изпълнена с екшън. Мисля, че MMA феновете ще бъдат възхитени от реванша. Имам двадесет и пет минути, за да се справя с Ромеро. Имам ясен план за действие, и знам как да спечеля тази битка.

Въпреки това шансовете са петдесет и петдесет. Йоел има мощен удар и може би е най- добрият борец в ММА. Всеки от нас има шансове да спечели. Когато влезеш в клетката, винаги е така. Ще направя всичко, за да успея. Очаквам битката с Йоел Ромеро.

Той е труден съперник, но ще се опитам да вляза в тази битка в оптимална форма и да наклоня везните в моя полза. Страхотно е, че Рафаел Дош Анош и Колби Ковингтън ще бъдат част от шоуто ни. Винаги съм за постигане на по- добри PPV цифри. Колби понякога казва толкова лоши неща, че става смешен, „ каза Уитакър.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *