Робърт Уитакър: Адесаня и Гастелум ще се бият за колана на Сехудо
Шампионът на UFC в полусредна категория Роберт Уитакър коментира решението на ръководството на UFC да организира двубой за временната титла между Келвин Гастелум и Израел Адесаня.Срещата между Гастелум и Адесаня ще се проведе на 13 април на турнира UFC 236.

„Лекарите ми казаха, че след около две седмици ще мога да ходя, а след още четири седмици ще мога да тренирам, да ходя нормално и т.н. Много е важно да не вдигам тежести, защото след операцията имам шевове, които още не са зараснали.

Радвам се, че Адесаня и Гастелум ще се бият за временния колан. Мисля, че такъв двубой е добър и за двамата. И двамата се предредиха и аз симпатизирам на другите претенденти, пичовете от Топа, но за Израел и Келвин ще е добре да се бият помежду си преди да се срещнат с мен. Имам нужда от малко време, за да се възстановя, а те имат какво да правят през това време.

По-добре ги попитайте – дали ще се бият за колана на Хенри Сехудо или ще им бъде даден нов (смее се)? Дали Келвин му е върнал колана? Не съм сигурен,“ каза Уитакър.

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *