Робърт Гарсия: Васил Ломаченко ще се бие със съперник от по- долна категория, който загуби последния си двубой
Известният треньор Робърт Гарсия вярва, че шампиона на WBO в категория супер перо ( до 59 кг ) Васил Ломаченко няма да се съгласи да се бие с шампиона на WBC в лека категория ( до 61, 2 кг ) брат му Майки Гарсия. Това мнение се е сформирало след обявяването на следващия съперник на украинеца, Мигел Мариага, който наскоро загуби в по- долната категория перо до 57, 2 кг от Оскар Валдес. Робърт Гарсия вярва, че въпреки изявленията на Ломаченко и неговия екип, мачът с Майки няма да се осъществи в близко бъдеще.

“ Егис Климас, мениджър на Ломаченко на няколко пъти ми каза, че трябва да организираме тази среща. Просто ми се струва, че това са само думи, но реални действия няма и никога няма да има. Те избраха за съперник боксьор, който наскоро загуби в категория до 57, 2 кг. Това е показателно. Разбира се, той винаги говори за желанието си да се срещне с Майки, но така е с всеки боксьор.Ломаченко може да каже, че иска да се бие с ГГГ, защото просто трябва да каже нещо. Той притежава отлични боксови умения. Аз го считам за любимия си активен боксьор и наистина харесвам как Ломаченко изглежда на ринга, но той е твърде малък, за Майки, “ – казва Робърт Гарсия.

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров1 Коментар

  1. Иво август 1, 2017 2:19 am  Отговор

    Мариага е кораво копеле даже бих казал че му симпатизирам но няма място на ринга с Лома ужасна среща с Майки би било интересно като не се очертава да стане боя с Риго това би било добро

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *