Рики Хатън : Аз исках мач между Лукас Браун и Дейвид Хей

Преди няколко дни Лукас Браун ( 24 – 0, 21 КО ) заяви, че Дейвид Хей ( 28 – 2, 26 КО) не заслужава да се бие за световната титла след като WBA потвърди, че австралиецът ще се бие с Шанън Бригс ( 50 – 6 – 1, 53 КО ) за “ редовната “ титла в тежка категория. Не такова е мнението на промоутъра на Браун, Рики Хатън, който в интервю за Скай Спортс заяви, че е искал Дейвид Хей за съперник на Браун, а не Бригс.

“ Това не е двубоя, който аз исках, честно казано. Защото ние работим върху двубой срещу Дейвид Хей, „ каза Рики Хатън за Скай Спортс. “ Като боксьор аз исках да се бия с най- добрите, а като промоутър бих искал да правя същото, най- вече заради феновете.

Те с удоволствие биха гледали мач между Лукас Браун и Дейвид Хей, а това, че той ще се бие за старата си титла е само в плюс.

Изненадан съм, че от WBA санкционираха мач срещу Шанън Бригс. Лукас винаги е искал да се бие за вакантния пояс, но следващия наред в ранглистата е Дейвид Хей. Така че това е срещата, която трябваше да се случи. Но от WBA си имат причина да направя това. Аз ще бъде много горд, когато Лукас спечели отново титлата. “

david-haye (8)_1
1 Коментар

  1. Васил ноември 4, 2016 7:48 pm  Отговор

    може би заради нежеланието му да се бие с Бригс,затова да са отписали Хей от двубоя тея от WBA

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.