Реванша между Генади Головкин и Канело Алварес ще се проведе в T- Mobile Arena в Лас Вегас

Главният изпълнителен директор на Golden Boy Promotions Оскар Де Ла Оя потвърди, че реванша между световния шампион в средна категория Генади Головкин и мексиканската звезда Саул Алварес ще се проведе през следващата пролет в T-Mobile Arena в Лас Вегас.

По-рано президентът на Golden Boy Ерик Гомес съобщи, че мястото на реванша все още се обсъжда, но, както изглежда, този въпрос вече е решен.

“ Ние работим усилено, за да се проведе реванша следващата година на празника Cinco де Майо ( 5 май ). Мястото ще бъде същото – Лас Вегас T-Mobile Arena. Тази битка определено ще се случи, и ще бъде голямо събитие в света на бокса “ – каза Де Ла Оя.

Първият мач между Генади Головкин и Саул Алварес се проведе на 16 септември в Лас Вегас и завърши с равен резултат. Страните веднага изразиха желание за провеждане на реванш и сега между представители на боксьорите се водят преговори.

https://i2.wp.com/fightnews.info/img/pages/30640_resize(602-602-4).jpg?w=598&ssl=1

Уважаеми приятели!

Ако желаете съществуването на сайта да продължи – ПРАВЕТЕ ДАРЕНИЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров

(78)

Share

коментара
1 Коментар

  1. Ангел ноември 20, 2017 2:07 am  Отговор

    Не си научиха урока от K2 и това е… Не им стана ясно, че на шибаните мексикански празници 5 май и 16 септември не могат да победят портокалчо! И пак във Вегас… Ами нека, явно не ги интересува, че Гена ще загуби – само парите са важни!

Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *