Рафаел дош Аньос е готов да отмъсти на Колби Ковингтън заради обидите му към бразилците

Бившият шампион на UFC в лека категория бразилеца Рафаел дош Аньос, който в момента се състезава в полусредна категория, обеща да отмъсти на американеца Колби Ковингтън за неговите обиди срещу бразилския народ, когато двамата се срещнат в октагона за временната титла.

33-годишният бразилец призна, че основната мотивация за него е възможността в бъдеще да се бие с шампиона на органзиацията Тайрън Удли, но отношението на Ковингтън към родната му страна, разбира се, е допълнителен стимул за Дош Аньос.

“ Чакам възможност да се бия с Удли, но ми казаха, че той ще бъде готов през ноември -декември, а това е твърде много време. Последната ми битка срещу Роби Лоулър се състоя през декември 2017 г., така че не мога да чакам една година шампионската битка. Имам деца и трябва да продължа кариерата си.

 
Колби Ковингтън е следващият по ред и е подходящ за битка за временната титла. Ако победя Колби, имам гаранция, че ще се бия с Тайрън. Хубаво е че ще се бия в Рио де Жанейро, особено с човек, който каза много лоши неща за бразилците. Аз просто ще вляза в октагона и ще затворя устата му.

Аз ще науча Ковингтън на уважение. Не можете просто да отиде в чужда страна и да обидите жителите й. Става дума за уважение към страната и хората, които живеят в нея. Той нарече бразилците “ мръсни животни “ , но аз ще помоля публиката да остави справедливостта в ръцете ми. Аз ще се погрижа за този човек, “ каза Рафаел.

Срещата между Рафаел Дош Аньос и Колби Ковингтън ще се проведе в основната карта на турнира UFC 224 в Рио де Жанейро, Бразилия.

Уважаеми приятели!

Надяваме се на Вашата подкрепа!

Направете дарение, за да подкрепите съществуването на сайта. Който желае и може нека да помогне!

IBAN : BG 95DEMI92401000148388 –
При банка – „Търговска Банка Д“ АД („Д Банк“)
BIC DEMIBGSF
Получател : Людмил Александров
Напишете коментар:

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *